marți, 19 octombrie 2010

Lucas & Partners Arhitectura Studio

se bucură de o reputaţie pe care a câştigat-o pe bună dreptate datorită calităţii oferite, profesionalismului si experientei.

Predarea eficienta este prima noastră grijă!


Lucas & Partners Arhitectura Studio pune accentul pe experienţă dar şi pe atitudinea pedagogica a profesorilor de încurajare a cursanţiilor să isi foloseasca potentialul şi să exerseze tehnica desenului cât mai mult.

Un mediu atrăgător şi confortabil!

Ambianta Lucas & Partners Arhitectura Studio constuie in spatii moderne şi atrăgătoare care dezvolta procesul de învăţare.

Consideram că Lucas & Partners Arhitectura Studio vă va oferii ideea de prietenie pe care o agream .

Lecţii relevante şi interesante!


Sedintele pregatituare in domeniul arhitectirii, al designului si artelor plastice pun cursantul pe primul loc. De aceea, vom folosi în cadrul sedintelor de arhitectura discuţii, simulări ale probelor de examen, mini-prezentări pentru îmbunătăţirea cunostiintele in domeniu.


Experienta si performanta!


Folosirea materialelor audio, a proiectiilor, machetelor, albumelor de specialitate in strânsa legatura cu tehnica desenului 2D si 3D măresc înţelegerea şi vă ajută să asimilati mult mai eficient.

De asemenea, subiectele autentice foarte variate vă vor ajuta la aprofundarea punctuala si concreta a cunostiintelor dumneavoastra.

Cursuri de arhitecura stimulante care îndeplinesc nevoile cursanţilor!


Faptul că sedintele sunt compuse pe grupe cu maxim 10 cursanţi vă va ajuta să vă îmbogăţiţi cunoştinţele in domeniul arhitecturii si veti avea o eficienta maxima. Grupele sunt formate în concordanţă cu nivelul dumneavoastră in urma unui test.

Studiul dumneavoastră la Lucas & Partners Arhitectura Studio este structurată pe câteva etape importante:A. Participarea la prima sedinta

În timpul primei sedinte se vor stabili obiectivele iar profesorul se va edifica care sunt obtiunile cursantului pentru care urmează acestă pregatire.

B. Repartizarea în grupe 

Ne asigurăm că in urma testului de desen veti fi repartizat la grupa potrivita nivelului dumneavoastră.

C. Aprofundarea tehnicilor de desen 2D , 3D si cunostiintelor in istoria de specialitate, cultura generală, nivelul de informare în domeniul arhitecturii şi al creaţiei.

D. Testarea cunostintelor si abilitatilor in domeniu.

E. Simulari de examen si evaluari individuale.